Cultuur, daar geef je om

DSC_5318_talent 1
Stichting Opus Leo maakt zich sterk voor de ontwikkeling van jong muzikaal talent dat door wil gaan met muzikale vorming en daar zelf niet voldoende budget voor heeft.  Bent u iemand of kent u iemand die daarvoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.


Stichting Opus Leo doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Lees hier verder hoe u ons kunt helpen door op Stichting Opus Leo te stemmen.

 

Stichting Opus Leo beheert en geeft het muzikale werk uit van Leo de Bekker. In de vorm van een cd met vier missen en een Ave Maria. Hiervan is bladmuziek verkrijgbaar. En een cd met gelegenheidsmuziek genaamd ‘In ’t verre verlee’. De cd’s en de bladmuziek zijn te koop via deze website en bij verschillende ambassadeurs. Vraag via info@opusleo.nl naar de adressen ervan. Op de pagina’s bladmuziek en muziek luisteren kunt u vast een voorproefje nemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden van schenken aan een ANBI zoals Stichting Opus Leo? De Nederlandse overheid helpt u een handje hierbij. Op www.daargeefjeom.nl ziet u wat er kan. Wilt u schenken aan Stichting Opus Leo? Gebruik dan dit formulier* van de Belastingdienst. Voor vragen en hulp kunt u bellen met het secretariaat. (*Overeenkomst periodieke schenking)

Onder speciale omstandigheden mag Stichting Opus Leo haar cd’s en bladmuziek schenken. Wilt u hiervan gebruik maken? Laat ons dit weten!

Meer informatie over Stichting Opus Leo in de Opus Leo brochure.