DSC_5318_talent 1Doel |
Stichting Opus Leo maakt zich sterk voor de ontwikkeling van jong muzikaal talent dat door wil gaan met muzikale vorming en daar zelf niet voldoende budget voor heeft. Bent u iemand of kent u iemand die daarvoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Meedoen kan! |
Wilt u meedoen met het doel van Stichting Opus Leo?
Al uw giften zijn welkom!
Heeft u ideeën over het doen van een bijdrage in een andere vorm dan een financiele? Laat het ons weten!

Stichting Opus Leo is een ANBI |
Als u een meerjaren schenking wilt doen, kunt u gebruik maken van de regeling van de Belastingdienst. Wanneer u deze overeenkomst periodieke schenking* download en invult en naar info@opusleo.nl mailt, zorgen wij dat het geregeld wordt. Voor vragen en hulp belt u gerust met ons secretariaat. 073-6330197.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden van schenken aan een ANBI zoals Stichting Opus Leo?  Op www.daargeefjeom.nl ziet u wat er kan.

Originele doel |
Het originele doel van Stichting Opus Leo is het bewaren, beheren en uitgeven van het muzikale werk van Leo de Bekker. In de vorm van een cd met vier missen en een Ave Maria. Hiervan is bladmuziek verkrijgbaar. En een cd met gelegenheidsmuziek genaamd ‘In ’t verre verlee’. De cd’s en de bladmuziek zijn te koop via deze website en bij het secretariaat. Mail hiervoor naar info@opusleo.nl of bel 073-6330197. Op de pagina’s bladmuziek en muziek luisteren kunt u vast een voorproefje nemen.

Cd’s en bladmuziek schenken |
Heeft uw koor of instelling interesse in onze cd’s en bladmuziek?
Wellicht komt u in aanmerking voor gratis exemplaren. Wilt u hiervan gebruik maken? Laat ons dit weten!

Brochure Stichting Opus Leo |
Meer informatie over Stichting Opus Leo in de Opus Leo brochure.